Interessante actualiteiten

31.05.2017

De nieuwe MAN TGX PerformanceLion

Met de PerformanceLion presenteert MAN een speciale editie die zijn status als topmodel op alle fronten waarmaakt. Zo beschikt de imposante trekker over een unieke uitstraling met veel exclusieve details.

Lees verder

17.02.2017

Partsnews Magazine - 01 2017

Nieuwtjes, informatie én aanbiedingen op het gebied van onderdelen & accessoires. Maar ook uitleg over specifieke productgroepen. Lees snel het MAN PartsNews Magazine.

Lees verder

09.12.2016

De nieuwe MAN TG serie

MAN presenteerde op de IAA 2016 een nieuw en krachtig truckaanbod. Waarbij 20% brandstofbesparing mogelijk is in vergelijking met de Euro 5 truck. Met de introductie van de MAN EfficientLine 2 zette MAN al een standaard met betrekking tot brandstofbeparing. Met de nieuwe MAN EfficientLine 3 worden wederom alle records verbroken.

Lees verder

29.11.2016

Mega Trucks Festival - MAN is er bij!

MAN is ook aanwezig op het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Dit jaar staan de Brabanthallen op ZATERDAG 17 december en ZONDAG 18 december 2016 in het teken van de chauffeur, het gezin en transport in de ‘breedste zin van het woord’. Twee heerlijke dagen, in het weekend voorafgaand aan de Kerst.

Lees verder

11.08.2016

De nieuwe TGE – de eerste bestelwagen van MAN

MAN debuteert in de wereld van bestelwagens met de gloednieuwe TGE. Met de TGE introduceert MAN een bestelwagen als aanvulling aan de onderkant van het huidige truckassortiment en kan het merk nu dus al een bedrijfswagen leveren vanaf een GVW van 3 ton. Speciale TGE verkoopadviseurs garanderen voor iedere individuele klant een maatwerkoplossing.

Lees verder

01.07.2016

Spreekbeurt MAN Truck & Bus

We krijgen vaak de vraag of wij materiaal beschikbaar hebben voor een spreekbeurt of werkstuk. Speciaal hiervoor hebben wij een pagina gemaakt.

Lees verder

21.06.2016

Actievoordeel op MAN onderdelen

Via de MAN dealer ontvangt u korting op o.a. MAN Originele interieurfilters, zonnekleppen, airco compressor, AdBlue Filter, Vliegenscherm, koelbox én een Airco filterdroger.

Lees verder

21.06.2016

MAN Airco service pakket

Volg je verstand. Kies voor een frisse werkomgeving. Door kleine lekkages in de leidingen en koppelingen van het aircosysteem kan de airco in uw MAN het koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de capaciteit.

Lees verder

16.06.2016

Partsnews Magazine

Nieuwtjes, informatie én aanbiedingen op het gebied van onderdelen & accessoires. Maar ook uitleg over specifieke productgroepen. Lees snel het MAN PartsNews Magazine.

Lees verder

10.06.2016

TKD 2016

MAN, al 4 x op rij de betrouwbaarste volgens de TÜV én de nummer 1 in de bouw. MAN kon natuurlijk niet ontbreken op de Technische Kontakt Dagen en laat vol trots een groot gamma voertuigen zien. Bekijk het filmpje dat RTL Transportwereld voor MAN heeft gemaakt.

Lees verder

18.04.2016

Volg MAN op Instagram

Volg jij MAN al op Instagram? www.instagram.com/MANtrucksNL Deel jouw truck foto's via @MANtrucksnl en ‪#‎MANtrucksnl‬

Lees verder

15.03.2016

MAN Truck2Truck Platooning

Het voorzitterschap van de Europese Unie wordt door het Nederlandse ministerie van Infrastructuur en Milieu gebruikt om het innovatieve Platooning concept Europees op de agenda te zetten van overheden, voertuigfabrikanten, logistieke dienstverleners, etc. Digitalisering en connected trucks maken het mogelijk om veilig dicht op elkaar te rijden en daarmee een 10 % brandstof en CO2 te besparen. MAN heeft ruime ervaring met Platooning, in de periode van 2006 – 2009 heeft men deelgenomen aan het project “KONVOI“ waarbij tot 4 voertuigen elektronisch gekoppeld werden.

Lees verder